• Rreth Nesh

  Lapraka Union SH.P.K është themeluar në vitin 2001 mbështetur me asistencë ligjore nga UFT Tiranë. Ka një përvojë 10 vjeçare në shërbimet financiare. Kryen shërbime cilësore nëpërmjet një stafi të përgatitur dhe mjaft të kualifikuar në shërbim të klientelës së saj.

 • Këmbim Valutor

  Licensuar nga Banka e Shqipërisë

 • Postë Ekspres

  Postë brenda dhe jashtë vendit.

 • Pagesa për të tretë

  Gjoba të kundravajtjeve rrugore. Pagesa të tjera

 • Karta me parapagim

  Plus, Vodafone, Digitalb.

 • Transferta Western Union

  Pagesat kryhen në EUR, USD dhe LEK. Dërgesat kryhen në EUR.

 • Biletari & Turizem

  Partnerë të UnionTravel.

 • Siguracione

  Sigurim shëndeti në udhëtim, Karton jeshil, TPL.


 • Informacioni i Kontaktit

 • Lapraka Union Sh.p.k

  Rr.Lord Bajron, Laprakë.
  ( pranë vilës Nr.2 )
  Tiranë. Shqipëri
  Tel: +355 42262531
  Cel: +355 662077550
  Fax: +355 42269354

  Filiali Fushë-Krujë

  Cel. 0662077555

  Filiali Vorë

  Cel. 0662077553

  Filiali Kamëz-Qendër

  Cel. 0662077552
Kursi valutor ALL /
 • EUR 134.2
 • USD 125
 • GBP 159
 • CHF 124.5
 • CAD 92
 • AUD 93